szerző:
Eduline

Ha emelt szinten érettségiztek informatikából, hétvégére jó gyakorlás lehet még átnézni az előző két év érettségi feladatsorát. Itt találjátok a 2016-as és 2017-es érettségi feladatsorát és megoldókulcsát.

©

A 2017-es tavaszi emelt szintű informatikaérettségi feladatsora:

null

null

Így kellett megoldani az emelt szintű informatikaérettségi feladatait

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű informatikaérettségi megoldási útmutatóját az Oktatási Hivatal. Az emelt szintű informatikaérettségi feladatsora: Az emelt szintű informatikaérettségi javítási útmutatója: A többi dokumentumot itt éritek el. Reggel 8-tól az emelt szintű informatikaérettségivel folytatódott a 2018-as tavaszi érettségi szezon. Az emelt szintű informatika érettségi nap támogatását köszönjük a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának.

A 2017-es tavaszi emelt szintű informatikaérettségi megoldása:

null

null

A 2016-os tavaszi emelt szintű informatikaérettségi feladatsora:

null

null

A 2016-os tavaszi emelt szintű informatikaérettségi megoldása:

null

null

Ilyen lesz a 2018-as tavaszi érettségi: íme, a teljes vizsganaptár

Néhány nap múlva kezdődik az érettségi szezon, itt találjátok az írásbeli vizsgák időpontját. Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.