szerző:
Eduline

Elstartolt a 2015-ös felvételi, február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterszakokra, illetve felsőoktatási szakképzésekre. Ennyien kerülhetnek be a Színház- és Filmművészeti Egyetemre.

©

2015-ben a Színház- és Filmművészeti Egyetemre (SZFE) összesen 181-en kerülhetnek be. Mindannyian nappali tagozaton kezdhetik el a képzést, esti, levelező és távoktatásos formában nem indít szakot az intézmény. A kapacitásszámról szóló sorozatunkat itt találjátok.

A kapacitásszám azt mutatja, hogy az állami ösztöndíjas és az önköltséges képzésre összesen hányan kerülhetnek be: azon a 41 szakon kívül, amelyeken előzetes ponthatárt állapítottak meg, elvileg azok, akik elérik a minimumponthatárt, és beférnek a kapacitásba, állami ösztöndíjas helyet szerezhetnek. Az egyes szakok minimális és maximális kapacitását a felvi.hu-n, az adott képzésnél nézhetitek meg, a mesterképzéseknél külön-külön az ösztöndíjas és az önköltséges képzésre is. A 2015-ös felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt olvashatjátok.

Képzési terület

Nappali képzésre felvehető hallgatók száma

művészet

149

művészet (angol nyelven)

32

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!