szerző:
Eduline

Július 11-ig tölthetitek fel az e-felvételi rendszerébe azokat a dokumentumokat, amelyeket február 15-e után szereztetek meg – hívja fel a figyelmet a Felvi.

©

„Fontos tudni, hogy a benyújtott dokumentumok feldolgozási folyamaton esnek át, amely néhány napot vesz igénybe – ez a folyamat nyomon követhető a dokumentum státuszán. Ha pedig a feldolgozott dokumentum hatással van a jelentkezői összpontszámra, a változás csak a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik meg a pontszámban” – írják.

Hozzáteszik: árdemes tehát néhány nappal később visszatérni az E-felvételi felületre, és ellenőrizni a friss feldolgozottsági státuszokat, de ugyanígy türelemmel kell lenni, hogy a feltöltött dokumentumok „hatását" megláthassuk az összpontszámunkban.

A 2018-as felvételiről szóló legfrissebb cikkeinket itt találjátok.

Felvételizők bajban: mit kell tenni, ha elfelejtettétek a felvis jelszavatokat?

Idén felvételiztek egyetemre-főiskolára, de elfelejtettétek azt a jelszót, amellyel beléphettek az e-felvételi felületére? Mutatjuk, mit kell tenni. „A legegyszerűbb eset, ha csak a Felvi személyes oldalához tartozó jelszavunkat felejtettük el, hiszen a honlap fejlécében található Elfelejtett jelszó linkre kattintva új jelszót kérhetünk a regisztrációkor megadott e-mail címünkre.