szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Múlt héten szombaton írhatták meg a próbaérettségit matematika, történelem és közgazdaságtan tárgyakból, azok, akik jelentkeztetek és elmentek a Studium Generale próbaérettségi napjára. Mindhárom tárgyból volt lehetőség középszintű és emelt szintű próbaérettségit írni. Most tesztelhetitek magatokat.

Ha lemaradtatok szombaton a próbaérettségiről akkor sem kell aggódnotok. Összeszedtük nektek mindhárom tárgyból a középszintű és emelt szintű feladatsorokat és a hozzájuk tartozó megoldókulcsokat. A feladatsorokat úgy érdemes megcsinálni, hogy betartjátok az érettségi szabályokat.  Itt az alkalom, hogy kipróbáljátok ti hány pontot szereznétek az érettségin.

Itt megtaláljátok a matek próbaérettségi középszintű és emelt szintű változatát és a megoldásokat is.

Ilyen volt a próbaérettségi matekból: átmennétek a vizsgán, ha ma lenne?

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének próbaérettségi napján. Ha lemaradtatok róla, most megtudhatjátok, hol álltok a felkészülésben.

Ebben a cikkünkben találjátok a középszintű és emelt szintű történelem próbaérettségi feladatsorait és megoldásait.

Történelem próbaérettségi: ti hány pontot szereznétek a vizsgán?

Nemcsak matematikából, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati próbaérettségi napjára. Jó hírünk van azoknak, akik nem voltak ott: itt vannak a feladatsorok és a megoldókulcsok, kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek az érettségin, ha ma lenne.

Itt pedig megtaláljátok közgazdaságtanból a középszintű és emelt szintű próbaérettségit és a hozzájuk tartozó megoldókulcsokat.

Hány pontot szereznétek az elméleti gazdaságtan érettségin, ha ma lenne?

A matematika és a történelem mellett közgazdaságtanból is próbára tehették a tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati próbaérettségi napjára. Ha lemaradtatok róla, itt megtaláljátok a feladatsort és a megoldásokat.

Így készülhettek az érettségire otthonról: előző évek feladatsorai és próbaérettségik

Ma tartja a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője az idei próbaérettségit. Ha nem jelentkeztetek, de szeretnétek gyakorolni, akkor most mutatunk pár tippet a felkészüléshez.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!