szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Miért fontos, hogy rendszeresen megnézzétek a jelentkezéskor megadott e-mail címeteket még akkor is, ha már felvettek titeket? Mutatjuk.

Még akkor is érdemes rendszeresen ellenőrizni a bejövő e-maileiteket, ha már felvettek az egyetemre, ugyanis ha még nem kaptatok, hamarosan megkapjátok  hivatalos besorolási döntést.

Az Oktatási Hivatal minden jelentkezőre ún. besorolási döntést hoz, az erről szóló határozat elérhetővé válásáról pedig elektronikus levélben értesít benneteket legkésőbb 2019. augusztus 5-ig.

Ilyen lesz az első félév az egyetemeken: a legfontosabb dátumok egy helyen

Mikor kezdődik az őszi félév? Hogyan alakulnak a tanítási szünetek és a vizsgaidőszakok? Mutatjuk, hogy mi vár az egyetemistákra az első félévben. Cikkünk első részében hét egyetem fontos dátumait néztük meg.

Az egyetemről is jön határozat?

Igen, a sikeres felvételizőknek a felsőoktatási intézmények külön felvételi határozatot is küldenek – ebben benne lesznek a fontos határidők, feladatok és a beiratkozásról is lesznek  benne információk. Erről legkésőbb augusztus 8-ig kaptok majd értesítést, szintén elektornikus formában.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.