szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Holnap, vagyis július 24-én jönnek a 2019-es felvételi ponthatárai - de tudjátok, hogy hány pontotok van a megjelölt szakokhoz?

Az Eduline pontszámító kalkulátorával megtudhatjátok, hány ponttal számolhattok a 2019-es felvételin, ha esetleg még nem tettétek volna meg. A következő oldalon miután rögzítitek a tanulmányi eredményeiteket, az érettségi erdeményeiteket, majd a többletpontokról is nyilatkoztok, máris számolhattok.

Felvételi pontszám kalkulátor 2019

(*) Legalább 2 évig tanult idegen nyelv (vagy nemzetiségi nyelv és irodalom). (**) Legalább 2 évig tanult természettudományos tantárgy (biológia, fizika, kémia, földrajz, természettudomány) vagy két, legalább 1 évig tanult természettudományos tantárgy. (*) Minimum 45 százalékos eredmény után jár csak a többletpont..

A kalkulátor nemcsak az összpontszámotokat írja majd ki, az említett érettségi és a tanulmányi eredményekből kalkulált részpontszámot is megmutatja.

Ha a megjelölt szakokhoz beszámítható pontokra vagytok kíváncsiak külön-külön, érdemes külön kalkulációkat is végezni, hiszen elképzelhető, hogy más-más tantárgyak érettségi eredményét kell beszámítani.

Holnap jönnek a ponthatárok: az összes Pont Ott Parti helyszíne és időpontja

Budapest mellett Debrecenben, Pécsett, Szegeden, Egerben, Békéscsabán, Salgótarjánban is tartanak ponthatárváró bulit - itt találjátok a legfontosabb infókat.