szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha szívesen gyakorolnátok a matekérettségire, mert például attól tartotok a legjobban, akkor remek lehetőséget ajánlunk a fővárosban.

Háromnapos előadás-sorozaton, a Matek Maratonon vehettek részt Budapesten, amelyen kézhez kaptok minden olyan témát, infót és tippet, amit az érettségin is tudnotok kell vagy éppen jól jöhet.

Így könnyebben ismételhettek át témákat még az utolsó hajrában, vagy megérthetitek azt, ami eddig nem volt világos számotokra matematikából. Az előadásokat április 24-26. között, vagyis mától tartják a Budapesti Corvinus Egyetem E épületének (Budapest Fővám tér 8.) előadóiban. 

Az eseményt Facebook-linkjét itt találjátok.

A 2019-es matekérettségire készültök?

Ha emelt szintű matekérettségire jelentkeztetek, ezt a kurzust nektek ajánljuk: az emelt szintű szóbeli tételeket nézhetitek át 26 leckén keresztül. Ha kérdésetek lenne, akkor az oktató szívesen válaszol az általános és kurzushoz kapcsolódó kérdéseitekre is. Ha szeretnétek gyakorolni az utolsó hónapban, a kurzus áráról és a részletekről bővebben itt olvashattok.

Ha a középszintű matekérettségin a négyes vagy az ötös a cél, ezt a harmincrészes videós sorozatot ajánljuk (az áráról és a részletekről itt találtok bővebb infót). Ebben a videósorozatban tíz részen keresztül (a részek kb. 25-30 percesek) gyakorolhatjátok a 2-3 pontos érettségi feladatokat, amelyeknek a megoldása elegendő lehet ahhoz, hogy meglegyen a kettes. Azoknak pedig, akik a hármast-négyest találják reális célnak, ezt az online kurzust ajánljuk.