szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Idén érettségiztek, de úgy érzitek, a matekból szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Ebben a cikkünkben olyan online tanfolyamokat ajánlunk nektek, amelyekkel könnyebb lehet a gyakorlás.

Emelt szinten érettségiztek?

2019 Matematika Emelt szintű érettségi kidolgozott

Online képzés célja: Felkészülni a Matematika Emelt szintű szóbeli érettségire | | Középiskolai ismeretek , Kiemelt képzések

Ha emelt szintű matekérettségire jelentkeztetek, ezt a kurzust nektek ajánljuk. Ebben a sorozatban az emelt szintű szóbeli tételeket nézhetitek át 26 leckén keresztül. Ha kérdésetek lenne, akkor az oktató szívesen válaszol az általános és kurzushoz kapcsolódó kérdéseitekre is. Ha szeretnétek gyakorolni az utolsó hónapban, a kurzus áráról és a részletekről bővebben itt olvashattok.

Matek a legmagasabb (közép)szinten

4-est, 5-öst szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres középszintű matematika érettségi | | Érettségi felkészítők , Kiemelt képzések

A kurzus elvégzése, a megadott feladatok begyakorlása elég ahhoz, hogy a középszintű matematikaérettségin 4-est vagy akár 5-öst kapjatok. A 30 részes videós sorozatot akkor és annyiszor nézitek meg, amikor és ahányszor csak akarjátok. Folyamatos tanári segítség mellett gyakorolhattok az érettségi 2-3 pontos, 10-15 pontos, de a 17 pontos feladataira is. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az onlinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Elég lesz a közepes is?

3-ast, 4-est szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres matematika érettségi | | Érettségi felkészítők

Ez a kurzus egy 20 részes videós sorozat (kb. 25-30 perces részekkel), amellyel addig gyakorolhattok, amíg nem érzitek biztosnak a tudásotokat. Gyakorolhattok 2-3 pontos, illetve 10-15 pontos érettségi feladatokat is, és házi feladatokat is megoldhattok. Ha ez nem lenne elég, folyamatos tanári segítséggel olyan feladatokkal is foglalkozhattok, amelyekhez hasonlóak előfordulhatnak az érettségin. Ha kihasználnátok az utolsó hónapot a gyakorlásra, a kurzus áráról és a részletekről bővebben itt informálódhattok.

Csak legyen meg a kettes?

2-est szeretnék a matek érettségin!

Online képzés célja: Sikeres matematika érettségi | | Érettségi felkészítők

Ebben a videósorozatban ugyanis 10 részen keresztül (a részek kb. 25-30 percesek) gyakorolhatjátok a 2-3 pontos érettségi feladatokat, amelyeknek a megoldása elegendő lehet ahhoz, hogy meglegyen a kettes. A videókat itt is annyiszor nézhetitek meg, amennyiszer akarjátok. Illetve ha szeretnétek biztosra menni, folyamatos tanári segítséggel olyan feladatokkal is foglalkozhattok, amelyekhez hasonlóak előfordulhatnak az érettségin. A kurzus áráról és a részletekről bővebben az olinetanfolyam.eduline.hu oldalon informálódhattok.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2019-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.