szerző:
Eduline

Több mint tíz nyílt napot rendez a február 15-ig tartó felvételi időszakban a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola: a diákok beülhetnek mintaórákra, megismerkedhetnek a hallgatói élettel, és bejárhatják a campust. Bemutatkozik a két új alapszak is, az animáció és a design- és művészetelmélet.

Egyelőre fogalmad sincs, milyen szakokat jelölsz meg a jelentkezési lapon? Összegyűjtöttük a januári nyílt napokat - a helyszíneket és az időpontokat itt találod.
Külön helyszínen lesznek látogathatóak a kommunikációs, az üzleti, és a turizmus képzések tájékoztatói, a művészeti szakok nyílt napjai és a Hódmezővásárhelyen jövő ősszel induló képzésekről szóló program.

A művészeti képzéseknek a Rózsa utcai campus ad otthont: a művészeti képzések Nyitott műhelyek programjában láthatóak a hallgatók munkái, az érdeklődők pedig betekinthetnek a speciális művészeti stúdiókba is. Idén újdonságként bemutatkozik két új alapszak, az animáció, illetve a design- és művészetelmélet.


A májusi felvételikre már januártól megkezdhetik a felkészülést a leendő gólyák, január közepétől a BKF mindkét művészeti intézete indít felvételi előkészítőt. A kommunikációs, az üzleti és a turizmus képzések bemutatása továbbra is a Nagy Lajos király úti épületben lesz.

Újdonság ebben az évben, hogy a BKF nyílt napra várja január 18-án Hódmezővásárhelyről és a régióból érkező diákokat, akik a megyei jogú városban induló képzésekről tájékozódhatnak majd.

A nyílt napokon a középiskolások beülhetnek mintaórára, vagy a főiskola egyedülálló mintatréningjére, de megismerkedhetnek a hallgatói élettel, és részt vehetnek campusbejáráson is.

MTI