Campus life Eduline

Az épület, amelyben Eötvös Loránd is kísérletezett: fotókon az ELTE története

Elolvasom

Hogyan néztek ki a nagy egyetemek régen? Mi történt az épületekkel az elmúlt évtizedekben? Új cikksorozatunkban utánajárunk, hogyan jöttek létre és változtak azok az épületek, amelyekben ma is egyetemi órák zajlanak. A 20. század elejétől, közepétől mutatunk Fortepan-fotókat a magyarországi egyetemekről: ez az Eötvös Loránd Tudományegyetem története.

Campus life Eduline

Ilyen volt az 1920-as években egyetemistának lenni: fotók a Pécsi Tudományegyetemről

Elolvasom

Hogyan néztek ki a nagy egyetemek régen? Mi történt az épületekkel az elmúlt évtizedekben? Cikksorozatunkban utánajárunk, hogyan jöttek létre és változtak azok az épületek, amelyekben ma is egyetemi órák zajlanak. A 20. század elejétől, közepétől mutatunk Fortepan-fotókat a magyarországi egyetemekről: ez a Pécsi Tudományegyetem története.

Campus life Eduline

Ilyen volt a Miskolci Egyetem régen: fotók

Elolvasom

Hogyan néztek ki a nagy egyetemek régen? Mi történt az épületekkel az elmúlt évtizedekben? Új cikksorozatunkban utánajárunk, hogyan jöttek létre és változtak azok az épületek, amelyekben ma is egyetemi órák zajlanak. A 20. század elejétől, közepétől mutatunk Fortepan-fotókat a magyarországi egyetemekről: ez a Miskolci Egyetem története.

Campus life Eduline

Hogyan nézett ki a Műegyetem száz éve? Fotóválogatás

Elolvasom

Hogyan néztek ki a nagy egyetemek régen? Mi történt az épületekkel az elmúlt évtizedekben? Új cikksorozatunkban utánajárunk, hogyan jöttek létre és változtak meg azok az épületek, amelyekben ma is egyetemi órák zajlanak. A 20. század elejétől, közepétől mutatunk Fortepan-fotókat a magyarországi egyetemekről: ez a BME története.

Közoktatás Eduline

Kockásfülű Nyúl és juhászverseny – egyetemi rendezvénysorozat Szegeden

Elolvasom

Világirodalmi paródiák, retro mesék vetítése, a Baltazár Színház előadása, kortárs költők műveinek felolvasóestje, betyárvilágzene, juhászverseny, Napra koncert, progresszív jazz és további izgalmas programok színesítik a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Tavasz rendezvénysorozat kínálatát. 2009. április 20. és május 15. között az egyetem 50 helyszínen több mint 200 programmal várja a kultúra szomjazóit.

Közoktatás Edupress

Fesztivál és halfőző verseny - szervezik az idei EFOTT-ot

Elolvasom

Idén a Halfőző Fesztiválon is részt vehetnek azok, akik időben váltanak hetijegyet a Baján megrendezendő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT). Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját idén július 14-19. között rendezik meg, július 10-13-ig azonban a bajai Halfőző Fesztiválon külön EFOTT utca lesz, ahol a különböző egyetemek, főiskolák csapatai most a főzőtudományukat is összemérhetik, mielőtt kiderül, ki bírja jobban a hajnalig tartó mulatást.