szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A brit Kokorokot, a holland upsammyt, valamint hetven magyar előadót jelentette be a Kolorádó Fesztivál. A bulizni vágyok augusztus 26-29. között találkozhatnak a kedvenceikkel a Nagykovácsi mellett található, adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban.

Néhány korábban bejelentett előadó a koronavírus-járványhoz kapcsolódó okok (utazási korlátozások, teljes turnék lemondása, kötelező karantén hazatéréskor, fellépők egyéni döntései) miatt lemondta a kolorádós fellépését, de így is tizenkét külföldi előadó, valamint a hazai színtér számos kiemelkedő alakja alkotja a programot - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Kokoroko új headlinerként csatlakozik a Kolorádó mezőnyéhez. A londoni dzsesszkonzisokból alakult formáció Abusey Junction című számával futott be 2018-ban. A csapat Nyugat-Afrika zenei örökségét hozza el Magyarországra az afrobeattől a highlife-ig. Az új külföldi fellépők táborát erősíti a holland upsammy. Az amszterdami művésznő (eredeti neve Thessa Torsing) egy hónapja megjelent bemutatkozó stúdiólemezével, a Zoommal komoly sikert arat a holland újhullámos színtéren.

Ami a hazai előadókat illeti, visszatér a Cserkészparkba legújabb lemezével a Galaxisok, fellép a Gustave Tiger, a Mordái; az On The Low ernyője alatt az Ibbigang, AKC, Lenszkij és Figura is. Koncertet ad a Black Bartók, Zagar pedig egy új élő szettel lép színpadra. A kevésbé ismertek közül izgalmasnak ígérkezik a Dupla Eutanázia, az Agavoid és a Puma Danger koncertje, mindhárman új lemezeiket mutatják be, illetve a Kolorádóban debütál élőben a Flanger Kids, valamint Villö Acetone.

A korábban is tervezett fellépők közül nem lépett vissza és eljön Adyligetre mások mellett Helena Hauff, Daniel Avery, Hunee, illetve Bo Ningen is.

2020. augusztus 26-30. között megszerveznék a 2020-as EFOTT fesztivált is. A fellépőkkel már javában folynak az egyeztetések. Arról, hogy eddig kik jeleztek vissza az új időpontra, itt olvashattok bővebben. A Campus Fesztivál helyett szervezett Campus Eleven fellépőit pedig itt nézhetitek meg.

Fesztiválos tablójuk lett, nyert is vele heti bérletet egy kápolnásnyéki osztály

Egy kápolnásnyéki osztály számára kivételes lesz az idei nyár, mindannyian nyertek bérletet az EFOTT-ra tablójuknak köszönhetően.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!