szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Kemény időszakot élnek meg a távoktatásban tanuló diákok - és még mindig nincs vége, de jó hír, hogy már tényleg nem tart sokáig. Mutatunk néhány indokot amiért megéri kitartani és sikerrel zárhatjátok a félévet.

A legnagyobb motiváció: hamarosan itt a nyár!

Már nincs egész két hónap vissza a 2019/2020-as tanévből, 2020. június 16-án, egy keddi napon biztosan megkezdődik a nyári szünet az általános- és középiskolákban. Mi más adna nagyobb motivációt a diákoknak, minthogy számolják vissza a napokat a vakációig, addig pedig már tényleg egyre csak fogynak a napok.

Sikerélmény az új rendszerben

Igazán büszkék lehettek magatokra amiért a digitális oktatásban is helytálltok és egészen új módszerekkel tanuljátok azt, amit eddig az iskolapadból sajátítottatok el. A sok befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét.

Segíteni

Rengeteg diák számolt be arról az Eduline-nak, hogy nap mint nap segíti az osztálytársait vagy éppen a testvéreit a tananyagban. Ezt se feledjétek el, hogy mások sikerében is igencsak részt vehettek.

3+1 tipp, hogy hatékonyabban menjen a tanulás

Úgy érzitek, hogy a digitális oktatásban még könnyebb elvonni a figyelmeteket a tanulásról? Ezzel nem vagytok egyedül. Most összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, melyeknek a betartásával egyszerűbb lehet a tananyagra koncentrálni.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!