szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Levente, a Toldy Ferenc Gimnázium diákja, vlogot indított miután édesanyja koronavírus tesztje pozitív lett, és karanténba került a család. Itt vannak a legújabb fejlemények.

Korábban írtunk arról, hogy Levente, a toldys diák karantén vlogot indított a kórházból. Édesanyjának és testvérének lett pozitív a koronavírus tesztje. Levente március 28-án vagy 29-én jöhet el a karanténból, ha 3 negatív tesztje lesz addigra.

Vasárnapi vlogjában beszél arról, hogy testvérét hazaengedték negatív teszttel, majd kiderült, hogy 2 tesztje is pozitív lett.

A tegnapi nap folyamán elég érdekes dolgok történtek. A testvérem kiengedték csütörtökön, mert lett 3 negatív tesztje. Tegnap felhívta az ÁNTSZ, hogy lett 2 pozitív tesztje is, a szerdai és a csütörtöki, és, hogy vonuljon házi karanténba, meghatározatlan ideig, egészen addig, amíg nem lesz egy negatív tesztje.

Azt nem lehet még tudni, hogy mikor veszik le testvérétől ezt a mintát, és azt sem, hogy mikor csinálnak neki újra tesztet.

A nap képei: így zajlik a digitális oktatás egy egri iskolában

Elkezdődött a digitális oktatás második hete az iskolákban. A diákok is egyre jobban alkalmazkodnak az új helyzethez. Íme a nap képei:

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!