szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Rappelés és szaxofonszóló is van abban az egyetemi hallgatók által készített videóban, amit eddig több millióan láttak.

Az elfogadásról és sokféleséről készített zenés videóval nyerte meg a választásokat az amerikai Harvard University egyetemi tanácsának új elnöke és alelnöke - írta meg a CNN. Ráadásul a videót úgy felkapták a Twitteren, hogy több mint ötmillió lájkot gyűjtött már.

James Mathew és Ifeoma "Ify" White-Thorpe videójában van rapp, ének, tánc és egy szaxofonszóló is. A kampányuk részeként megszületett produkcióban a Mathew által alapított 21 Colorful Crimson (21CC) nevű szervezet szerepel, amelynek tagjai mind a művészet és a zene iránt elkötelezettek. Érdeklődésük azonban küldetéssel is bír: a művészettel a sokszínűség elfogadása és a sztereotípiák ledöntése.

Mivel ők maguk is egy rendkívül sokszínű csapat, sikerük után éppen abban bíznak, hogy ösztönözhetik a diáktársaikat és a többi diákot, hogy szabadon választhassák ki azt, amivel foglalkozni szeretnének.

Már csak pár tucatnyi tüntető tart ki a Hongkongi Műszaki Egyetemen

A tüntetők többsége már elhagyta a Hongkongi Műszaki Egyetemet, az ott maradóknak már alig van élelme és ivóvíze. A helyzetet a demonstrálók reménytelennek érzik - a rendőrség azokat is letartóztatja, akik megadják magukat - írja a Guardian.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!