szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A legtöbb egyetem közelében találunk pénztárcabarát éttermeket és kávézókat. Most három olyan helyet ajánlunk, ahol olcsón ebédelhettek, ha a belvárosi egyetemi campusok valamelyikére jártok.

Kitsune Japán Kávézó és Étterem

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől néhány percre található Kitsune Japán Kávézó és Étteremben hatalmas választékkal várják a japán konyha kedvelőit. Bónusz, hogy diákigazolvány felmutatásával – hétfőtől szerdáig (13 és 17 óra között) – féláron vásárolhattok menüket.

Rapaz

A Blaha Lujza tér közvetlen közelében, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemtől nagyjából tíz perc sétányira található levesező-szendvicsező bár remek választás, ha már valaki megunta a gyorskajákat. A Rapazban naponta 3-4 levessel és rengeteg rántotthúsos szendviccsel várják az éhes vendégeket. A hely ár érték arányban is elfogadható – a levesek 890 forintba kerülnek, a szendvicsek ára pedig 850 és 1690 forint között mozog.

Spórolási tippek egyetemistáknak: így akár több ezer forintot is megspórolhattok

Az utóbbi napokban több olyan ötletet is mutattunk, amivel több ezer forintot is spórolhattok. Most összegyűjtöttük, hogy mehettek kedvezményesen moziba, színházba vagy múzeumba, hogy spórolhattok az utazással és a tankönyvekkel.

El Bigote

Az El Bigote spanyol finomságokat kínál Budapest több pontján – a Király utcában, a Ráday utcában és a Podmaniczky utcában is van büféjük. A hely ideális választás a nagyétkűeknek, ugyanis félkarnyi burritókat kaphattok nagyjából 1500 forintért.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.