szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szeretnétek olcsón megúszni a nyarat? Szívesen fürdőznétek diákkedvezménnyel a fővárosban vagy a vidéki városokban? Sokat utaztok a nyáron, ezért kihasználnátok a kedvezményes vonatbérletet? Mutatjuk a pénztárcabarát megoldásokat.

Korábban utánajártunk, hogy mennyibe kerülnek a strandbelépők diákigazolvánnyal Budapesten és környékén. Az árakat itt találjátok. A vidéki városok diákkedvezményeiről pedig itt olvashattok.

Ha még olcsóbban szeretnétek megúszni a strandolást, akkor érdemes a balatoni szabadstrandok közül válogatnotok. Összegyűjtöttünk nektek néhány helyet, ahol ingyen fürdőzhettek.

Itt strandolhattok ingyen: öt szabadstrand a Balaton körül

Szeretnétek olcsón megúszni a strandolást? Összegyűjtöttünk néhány helyet a Balatonnál, ahol ingyen fürdőzhettek.

A Velencei-tónál – Velencén, Agárdon és Gárdonyban is – találtok szabadstrandokat. Ebben a cikkben részletesebben olvashattok róluk.

A vonatozással is több ezer forintot spórolhattok diákként, ha Vakáció-bérletet vásároltok. Itt összegyűjtöttük nektek a bérletről a tudnivalókat.

Mennyiért strandolhattok 2019-ben Budapesten és környékén - diákigazolvánnyal?

Utánajártunk, mennyibe kerülnek a strandbelépők Budapesten és környékén - diákkedvezménnyel. Van olyan strand, ahol diákkedvezménnyel akár 400 forintos áron is fürdőzhettek.

Ha csak egyszeri utazásról van szó, akkor is érdemes előre gondolkodnotok, ugyanis a MÁV e-Ticket vásárláskor – automatás átvételnél a pénztári árhoz képest 5 százalék, e-vonatjegy választásakor a pénztári árhoz képest 10 százalék – kedvezményt biztosít.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.