szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több ezer forintot spórolhattok meg diákként, ha ügyesen vásároltok nyári vonatbérletet. Mutatjuk a részleteket.

A MÁV-START és a GYSEV a teljes belföldi hálózatára kedvezményes nyári bérletet kínál a diákoknak. A Vakáció bérlettel meghatározott ideig, de korlátlanul utazhattok az országban.

Érvényes diákigazolvánnyal 15, 30, 60 vagy akár 90 napos bérletet is vásárolhattok. A bérlet előnye, hogy mellé gyorsvonati pótjegyet nem kell váltanotok. Arra azonban érdemes ügyelnetek, hogy a többi feláras vonat esetén – például ha InterCityvel utaztok – a pót- és helyjegyek megváltása alól a bérlet nem mentesít benneteket.

Mennyibe kerülnek a bérletek és a napijegyek a legnagyobb fesztiválokon?

Milyen árakkal kell számolnotok, ha fesztiválra mennétek idén nyáron? Mutatjuk, mennyibe kerülnek a legnagyobb fesztiválokra a bérletek és a napijegyek.

A 15 napos bérletet augusztus 25-ig tudjátok megváltani 9900 forintos áron. A 30 napos bérlet ára 15 900 forint – amit legkésőbb augusztus 11-ig vásárolhattok meg. 60 napos Vakáció bérletet 24 900 forintért augusztus 1-jéig, 90 naposat pedig július 1-jéig, 34 900 forintért válthattok.

A bérletet leghamarabb június 15-től a vasúti személypénztárban vagy a jegyértékesítő automatából tudjátok megvenni, de akár interneten is megválthatjátok a bérleteteket. 

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!