szerző:
Eduline

Délben megnyitották a Diplomamentő program regisztrációs felületét - így jelentkezhettek az ingyenes nyelvtanfolyamokra.

Regisztráció

Az ofa.hu oldalán, a jobb felső részen található "Regisztráció, belépés a Diplomamentő programba" linkre kattintva juthattok el a regisztrációs felülethez, ahol a személyes adataitokat kell megadnotok. Ha tavasszal már regisztráltatok, akkor ugyanitt tudtok belépni az OFATÁR-ba.

©

A regisztrációt követően, az OFATÁR rendszerébe belépve találtok baloldalt egy "Saját adatok" fület. Ezen belül négy pont van: személyes adatok, nyilvántartási adatok, nyilatkozatok és tájékoztató adatok. Ezeket mind ki kell töltenetek.

©

Dokumentumok feltöltése

A pályázáshoz fel kell töltenetek bizonyos dokumentumokat, ezt a regisztráció után tehetitek meg. Az OFATÁR nyitóoldalára visszatérve, bal oldalon találjátok a "Dokumentumok" menüpontot. Ide kattintva alul kell majd keresnetek a "Dokumentum beküldése" gombot. Személyi igazolványt, adókártyát, lakcímkártyát és a záróvizsga igazolását kell feltöltenetek, beszkennelt vagy jó minőségű fotó formájában. Fontos, hogy mindegyikhez csak egy fájlt tölthettek fel, például a személyi igazolvány két oldalának egy fájlban kell látszódnia.

©

Jelentkezés a nyelvtanfolyamokra

Erre még nincs lehetőségetek, a képzéseket még nem hirdették meg - viszont a kurzusokra csak azokat vehetik fel, akik a fenti regisztrációs folyamatot végicsinálták. A Diplomamentő programról szóló cikkeinket itt olvashatjátok.

Pályázati kiírás

A pályázati kiírásért kattintsatok az ofa.hu főoldalán, a baloldali menüben található Diplomamentő programon belül a képzésre jelentkezők linkre. Itt szerepelnek további információk, többek közt a pályázati kiírás is. Ingyenes nyelvtanfolyamok: itt az összes infó a jelentkezésről.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!