szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ezzel az alkalmazással már beszélgetéseket is fordíthattok, több nyelven is használható, sőt egy kifejezést egyszerre több nyelvre is lefordíthattok vele. És a lényeg: teljesen ingyenes.

A Voice Translator egy olyan alkalmazás, amelyet főleg beszélgetések fordítására használhattok. Felvehetttek kifejezéseket vagy mondatokat, és az alkalmazás lefordítja azokat az általatok választott nyelvre.

Ha valakivel éppen szemben álltok, aki más nyelvet beszél, akkor a telefon és az alkalmazás segítségével könnyedén beszélgethettek. Az alkalmazás a két nyelvet egymás mellé helyezi, hogy mindkét fél tudja, mit mond a másik.

Az alkalmazás iOS rendszerre, valamint Androidra is letölthető.

Van olyan nyelv, amiből a vizsgázók több mint fele megbukik: itt vannak a friss statisztikák

Majdnem annyian próbáltak nyelvvizsgát szerezi 2018 első hat hónapjában, mint tavaly egész évben - derül ki az Oktatási Hivatal statisztikáiból. A középiskolások alighanem a közelgő felvételi szigorra készülnek, sokan pedig ügyesen taktikáztak a vizsgaidőponttal: megvárták az első januári-februári vizsgaidőpontot, így ugyanis visszaigényelhették az államtól a nyelvvizsga 20-30 ezer forintos díját.