szerző:
Edupress

A Zsigmond Király Főiskolán (ZSKF) január 8-án nyílt napot rendeznek, ahol a gazdaságtudományi, bölcsészet- és társadalomtudományi területen hirdetett szakokat ismerhetik meg az érdeklődők. A rendezvényen a látogatók betekintést nyerhetnek a főiskola oktatási rendszerébe, részletes tájékoztatást kaphatnak az összes képzésről, megismerkedhetnek a neves oktatókkal, feltérképezhetik a potenciális munkaerő-piaci lehetőségeiket.

A főiskolán tíz bachelor, valamint négy master szak biztosít lehetőséget az elméleti és gyakorlati tudás megszerzésére. A politikatudomány és vallástudomány mesterképzés mellett újdonságként jelenik meg a 2008-ban induló nemzetközi gazdaság és gazdálkodás, és a nemzetközi tanulmányok mesterszak, így a főiskola végzett és jelenlegi hallgatói tanulmányaikat megszakítás nélkül, egy intézményben érhetik el a mesterfokozatot e szakokon.

A nyílt nap alkalmával a részletes tájékoztatást követően mindenki felteheti egyéni kérdéseit a tanszékek és további oktatási részlegek vezetőinek és munkatársainak. A tájékoztatás során fény derül arra, hogy az adott szakon milyen képzésben részesülnek a hallgatók, ezzel segítséget nyújtva számukra, hogy optimális döntést hozzanak továbbtanulásukat illetően.
Külön-külön standon mutatkozik be a Zsigmond Király Főiskola összes intézete valamint a Karrier Centrum is, mely utóbbi felelős a tananyag részét képező karrier- és életpálya tréningekért és a gyakorlati helyek biztosításáért.

Az alapfokú képzésekre február 15-ig, míg a mesterképzésekre március közepéig lehet jelentkezni.

A nyílt napokról bővebb információ: www.zskf.hu

(www.edupress.hu)