szerző:
Eduline

Már nem a Debreceni Egyetem, hanem a Szegedi Tudományegyetem vezeti a szavazást - most ti mondhatjátok meg, szerintetek melyik magyarországi campus a legszebb!

A Szegedi Tudományegyetem egyik épülete - a sok közül
©

Szavazást indítottunk: arra vagyunk kíváncsiak, a legnagyobb magyarországi egyetemek közül szerintetek melyiknek van a legszebb campusa. Szerda óta több mint 20 ezer szavazat érkezett, a szombat 14 órai állás szerint fordult a kocka: már nem a Debreceni Egyetem, hanem a Szegedi Tudományegyetem vezet a szavazatok 31 százalékával.

A második helyen a Debreceni Egyetem áll 26, a harmadik helyen a szegedi egyetemmel sokáig fej fej mellett haladó Szent István Egyetem 16 százalékkal.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem campusát a szavazók 7, a Pécsi Tudományegyetemét 7, a Budapesti Gazdasági Egyetemét 6, az Eötvös Loránd Tudományegyetemét 5, a Budapesti Corvinus Egyetemét 2, az Óbudai Egyetemét és a Széchenyi István Egyetemét 1-1 százaléka tartja a legszebbnek.

A szavazás vasárnap éjfélig tart, úgyhogy ha azt szeretnétek, hogy a ti intézményetek nyerjen, kérjétek meg ismerőseiteket, hogy szavazzanak ők is! Hétfőn jövünk az újabb szavazással, amelyben további tíz egyetem campusára szavazhattok!

A szavazást itt találjátok:

Melyik a legszebb magyar egyetemi campus? Szavazzatok!

Kíváncsiak vagyunk, szerintetek melyik a legszebb magyar egyetemi campus. Szavazzatok a legnagyobb egyetemek szépségversenyében.