szerző:
Eduline

Érdemes figyelni az egyetemek honlapját és az e-maileket is, mert hamarosan minden egyetemen megkezdődik a beiratkozás és a regisztráció.

 
©

Az ELTE Bölcsészettudományi Kara már a múlt héten be is fejezte a beiratkozási szezont, de nagyon sok intézmény még csak most kezdi.

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán augusztus 30-tól egészen szeptember 7-ig tart a beiratkozás, hasonlóan az Informatikai Karhoz, ahol szintén szeptember első hetéig lehet beiratkozni. Az Állam- és Jogtudományi karon szeptember 4-én kezdődik majd a beiratkozás. A pontos helyszínről és időpontról az egyetem és a karok honlapján informálódhattok.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem is augusztus utolsó napjain tartja a beiratkozást, ez az Építőmérnöki Kar esetében augusztus 30., a Építészmérnöki Kar esetében augusztus 28., a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar esetében pedig augusztus 29.

A Budapesti Corvinus Egyetem beiratkozásának időpontja augusztus 29-30.

A beiratkozásra ne felejtsétek magatokkal vinni az intézmény által kért dokumentumokat. Ez általában a kinyomtatott beiratkozási lap, minimum 2 példányban, aláírva és az igazolványok, iratok. A beiratkozások pontos helyszínéről és időpontjáról az adott intézmények onlapján találtok pontos információkat.