szerző:
Eduline

Ne unatkozzatok akkor se, ha nem utaztok haza a hosszú hétvégére.

©

Idén is megrendezik a Budapest Töklámpás Fesztivált, pontosabban szombat este héttől. A szervezők azt kérik, ne csak az otthon faragott tököket vigyétek ki a Hősök terére, hanem néhány konzervet is, melyet a buli után a Gyermekétkeztetési Alapítványnak adnak majd át.

Nem csak azoknak ajánlott az érzékszerveinkről szóló kiállítás a Magyar Természettudományi Múzeumban, akik orvosnak készülnek. "Hogy miről szól a kiállítás? Rólunk! Vagyis arról, hogy mi, emberek miben hasonlítunk vagy különbözünk az állatvilág egyes tagjaitól. Vajon ugyanazt a valóságot látjuk, halljuk, érezzük?" - áll a múzeum ismertetőjében. Mindössze 900 forint a beugró.

A skandináv regények mellett az északi filmeknek is nagy rajongótábora van a világban, és ha téged is lenyűgöznek ezek az alkotások, akkor ott helyed a vasárnapig tartó skandináv filmek fesztiválján. Az Erzsébet körúti Art+Cinemában vár a szervező norvég nagykövetség, a vetítések 600-900 forintba kerülnek.

Ha csíped a szabadulós játékokat, akkor péntek estétől tedd magad szabaddá, ugyanis ekkor rendezik a Szabadulók Éjszakáját. Az erre szakosodott helyszínek ilyenkor féláron várják azokat, akik imádnak kijutni egy bezárt szobából.