szerző:
Eduline

Azon gondolkoztok, hogy változtattok a megjelölt egyetemi, főiskolai szakok sorrendjén? Nem tudjátok, milyen tanfolyamra vagy állásra jelentkezzetek? Ezek a pályaválasztási tesztek segíthetnek a döntésben. Némi angolnyelv-tudás mindkettőhöz kell (de még gyakorlásnak is jó).

Career-test.co.uk

Ezen az oldalon 46 kérdést kell megválaszolnotok. Hogyan viselkedtek döntéshelyzetekben? Társasági emberek vagytok, vagy inkább egyedül szerettek lenni? A teszt négy értéket mér - extravertált-introvertált, érzékelő-intuitív, gondolkodó-érző, bíráló-megértő -, az eredmények alapján megtudhatjátok, a tizenhat közül melyik személyiségtípusba tartoztok, és milyen szakmák illenek hozzátok.

A teszt kitöltéséhez kattints a képre!
©

Careerpath.com

Ez a teszt 24 kérdésből áll: először 2-2 foglalkozás közül kell kiválasztanotok a hozzátok jobban illőt, majd arról kell nyilatkoznotok, hogy hogyan viselkedtek egy vita során vagy a munkahelyen. A tesztből megtudhatjátok, hogy "siettetők", "kommunikálók", "tervezők" vagy "adminisztrálók" vagytok-e, hogy milyen eszközökkel éritek el a célotokat, és milyen szakmák illenek hozzátok. Itt még több pályaválasztási tesztet találtok.

A teszt kitöltéséhez kattints a képre!
©