szerző:
Eduline

Vészesen közeleg az érettségi, egyre több végzős kezd el izgulni a vizsgák miatt. Mi az, amit ilyenkor nem érdemes mondani nekik? Mutatjuk.

Ettől félsz?
Ez semmi, az egyetemi vizsgák sokkal nehezebbek.

Neked most nem
tanulnod kellene?

Már csak három hét,
ugye?

Nekem mindegyik ötös lett.
Nem nagy szám.

Ha tanultál volna az elmúlt négy évben,
most nem kellene izgulnod.

Én egy délután alatt átnéztem a négyéves anyagot.
Simán megírtam ötösre.

Nem most kellene
pánikolni.

Nemsokára itt az érettségi.
Erre a bulira nem mehetsz el.

A szomszéd Pistának/Julinak
bezzeg ötös lett.

Még nem tudod
az összes tételt???

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű történelem érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés