szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Tegnap indítottunk szavazást, amiben azt kérdeztük a végzősöktől és a vizsgákra készülő diákoktól: mit csinálnátok a 2020-as érettségikkel? Itt van az első nap szavazatainak állása.

A szavazást lezártuk, köszönjük, hogy válaszoltatok. A részletes eredményeket itt nézhetitek meg.   

Mivel nagyon sok érettségizőtől hallottuk már, hogy a vizsgák eltörlése lenne a legjobb megoldás. Ennyi olvasói levél és komment után nagyon kíváncsiak vagyunk, ti mire szavaznátok, ha eldönthetnétek a vizsgák sorsát, ezért szavazást indítottunk.  

Kevesebb, mint 24 óra leforgása alatt több mint 50 ezer szavazat érkezett a kérdésre: mi legyen a 2020-as vizsgákkal. A szavazók többsége arra voksolt: "Maradjanak el a vizsgák! Mindenki kapja meg az évvégi jegyét érettségi jegyként." Az összes szavazatból erre a lehetőségre eddig több, mint 33 ezren kattintottak.

©

Viszonylag sokan szavaztak arra is, hogy halasszák el a vizsgákat egy olyan időpontra, amikor nyugodt körülmények között megtarthatóak lesznek. Erre a válaszlehetőségre eddig 8 600-an kattintottak.

Hamarosan jövünk a végleges eredményekkel!

Mit csinálnátok a 2020-as érettségikkel? Szavazzatok!

Továbbra sincs döntés az idei érettségikkel kapcsolatban. Ti mit választanátok: maradjanak el a vizsgák, halasszák el őket vagy csak egy részüket tartsák meg? Most elmondhatjátok a véleményeteket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!