Felsőoktatás Eduline

A közvélemény előtt védhetetlenek a túlkoros hökösök

Elolvasom

Egyelőre nem tudni, hogy a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája megtámadja-e a túlkoros hökösöknél alkalmazott 4 éves korlátot tartalmazó jogszabályt, de addig is patikamérlegen mérik szavaikat. Határozott kiállás egyelőre nincs az örök egyetemistának számító hökösök mellett, hiszen szinte védhetetlen lenne a hallgatói közvélemény előtt is, ha valaki 12 évnyi höközés után is az egyetemen akar maradni vezető pozícióban. Patikamérlegen mérik szavaikat.

Felsőoktatás Eduline

A politika is beletenyerelt a szegedi EHÖK elnök ügyébe

Elolvasom

Miután a túlkoros hallgatói elnök, Török Márk sejtelmesen az egyetemi vezetés korrupciós ügyeire utalt, a Párbeszéd Magyarországért feljelentést tett hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújában. A párt szegedi szervezete szerint Töröknek is mennie kell, illetve azt kérik, hogy fedje fel a bizonyítékait.

Felsőoktatás Unyatyinszki György

Ne feledkezzünk meg a túlkoros debreceni EHÖK-elnökről sem

Elolvasom

Körösparti Péter pár éve azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy ő lett a HÖOK legidősebb elnöke a DE EHÖK mellett. 12 év höközés után ő biztosan nem folytatja hökös munkáját. Utódja, Bognár István Ádám sem sokáig maradhat, sőt, könnyen lehet, hogy jogszerűen meg sem kezdheti elnöki munkáját.