Közoktatás Eduline

A legjobb középiskolák HVG-rangsora: ilyenek voltak az eredmények történelemből

Elolvasom

Február 13-ig, vagyis péntekig jelentkezhetnek az általános iskolai diákok a középiskolákba. Néhány héttel ezelőtt bemutattuk nektek a legjobb gyakorlóiskolák, két tannyelvű iskolák, egyházi és alapítványi iskolák HVG-rangsorát. Ezúttal azt nézhetitek meg, mely intézmények végeztek az élen a 2013. májusi-júniusi történelemérettségin elért eredmény alapján.

Közoktatás Eduline

A legjobb középiskolák rangsora: hogyan teljesítettek a diákok a magyarérettségin?

Elolvasom

Péntekig jelentkezhetnek a középiskolákba az általános iskolai diákok: néhány héttel ezelőtt bemutattuk nektek a legjobb gyakorlóiskolák, két tannyelvű iskolák, egyházi és alapítványi iskolák HVG-rangsorát. Ezúttal azt nézhetitek meg, mely gimnáziumok és szakközépiskolák végeztek az élen a 2013-as májusi-júniusi magyarérettségin elért eredmények alapján.

Közoktatás Eduline

2015-ös rangsor: az ötven legjobb budapesti gimnázium és szakközépiskola

Elolvasom

Milyen gimnáziumok és szakközépiskolák végeztek a HVG 2015-ös középiskolai rangsorának élén? Néhány héttel ezelőtt bemutattuk nektek a legjobb gyakorlóiskolák, két tannyelvű iskolák, egyházi és alapítványi iskolák rangsorát - most következzen azoknak a budapesti intézményeknek a listája, amelyek a legjobb eredményt érték el a diákok érettségi és felvételi eredményei, valamint a kompetenciamérésen megszerzett pontszám alapján.

Közoktatás Eduline

Középiskolai rangsor: az öt legjobb vidéki gimnázium

Elolvasom

A vidéki középiskolák közül a veszprémi Lovassy László Gimnázium, a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium és a Pannonhalmi Bencés Gimnázium, Egyházzenei Szakközépiskola és Kollégium vezeti a HVG 2015-ös rangsorát. Megjelent a HVG kiadványa az ország száz legjobb középiskolájáról.

Közoktatás Eduline

A száz legjobb gimnázium és szakközépiskola: itt a lista az érettségi eredményeiről

Elolvasom

A nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a budapesti Szent István Gimnázium, az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium és a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium diákjai teljesítenek a legjobban a magyarérettségin - derül ki a HVG rangsor - Középiskola 2014 adataiból. Íme, a százas lista.

Közoktatás Eduline

A 100 legjobb gimnázium és szakközépiskola

Elolvasom

Három budapesti gimnázium vezeti a HVG középiskolai rangsorát, amelyet 957 intézmény eredményei alapján állítottak össze. Hamarosan megjelenik a HVG kiadványa a 100 legjobb gimnáziumról és szakközépiskoláról, ebből szemezgetünk a következő napokban.