Január 18-án tartják a központi írásbeli vizsgákat a hat- és nyolcosztályos gimnáziumokban - hogy könnyebb legyen a...  Tovább »

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskolája, a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, a veszprémi Lovassy László Gimnázium és a győri...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az idei általános felvételi eljárásban a nyolcadikos tanulók 96,2 százaléka felvételt nyert valamely középfokú...  Tovább »

Három hét múlva minden felvételiző megkapja az értesítést arról, melyik középiskolába vették fel, az oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Helyezés Cím Leírás Letöltésszám 1. baromf.doc Baromfitenyésztés órai anyag 578 2.  Tovább »

Pénteken lejár a jelentkezési határidő a középfokú felvételi eljárásban Az általános iskolásoknak február 17-éig kell...  Tovább »

Múlt héten is taroltak a középiskolai felvételi feladatlapok a puskán, de a gyógypedes, baromfitenyésztéses és statisztikai tételsorok is tartják...  Tovább »

Lezárultak a központi középiskolai felvételik, és lassan vége az egyetemi vizsgaidőszaknak is.  Tovább »

Felrázta a listát a nemrég lezajlott középiskolai felvételi, a matek és a magyar feladatlapok (illetve ezeknek a...  Tovább »

Javította az idei központi középiskolai felvételi megoldókulcsát az Oktatási Hivatal (OH), a nyolcadik évfolyamosok...  Tovább »

Sem magyarból, sem matematikából nem találták túl nehéznek a 2012-es középiskolai felvételi feladatsorait az eduline...  Tovább »

A hat- és négyosztályos középiskolák feladatlapjai után jöjjenek a nyolcoosztályos gimnáziumi felvételi részletei - itt vannak a tesztek és a...  Tovább »

Pénteken tartották a hatosztályos középiskolák központi felvételijét - itt vannak a feladatsorok és a megoldókulcsok magyarból és matematikából.  Tovább »

A negyedikesek és a hatodikosok után a nyolcadikos diákok is megírták a központi középiskolai felvételit - itt találjátok a feladatlapokat és a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X