Mennyire vagytok otthon a művészettörténetben? Gyakran jártok múzeumba? Most kiderül, mindent tudtok-e a következő alkotásokról és alkotóikról.  Tovább »

A Békés megyei fogvatartottak egy éven át készítettek képzőművészeti alkotásokat, melyeket aztán elárvereznek, a beérkező összeg pedig egy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mintegy 34 millió dollár (9 milliárd forint) értékű szovjet műgyűjteményt kapott a New Jersey állambeli Rutgers Egyetem, ez története legnagyobb...  Tovább »

Azt hiszed, jó vagy művtöriből és ismered a híresebb festményeket? Akkor most egy nem mindennapi teszttel mérheted le a tudásod!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A 20 éves amerikai egyetemista, Max Galuppó a philadelphiai képzőművészeti múzeum egyik festményen saját magát...  Tovább »

Négynapos programsorozat keretében mutatkozik be a Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) Képzőművészet-elmélet Tanszéke (KET); a KET-Hét során többek...  Tovább »

Az Európai Parlament ifjúsági rendezvények és diákcsereprogramok megszervezésére írt ki pályázatot, a TanárBlog fénykép-, a Pszinapszis pedig...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X