Úgy érzitek, hogy nem sikerült jól az idei felvételi? Nem kell egy évet kihagyni a következő felvételi időszakig! Itt a lista, miket tanulhattok:  Tovább »

Ha valaki továbbtanuláson gondolkodik, nem csak a főiskola vagy az egyetem jöhet szóba. Rengeteg szakmát lehet elsajátítani az OKJ-s képzéseken.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Számos kérdést kapunk, hogy milyen feltételekkel lehetséges államilag támogatott szakmát tanulni OKJ-rendszerben, ám sokszor oda lyukadunk ki, hogy...  Tovább »

Számos módosítás jelent meg idén az OKJ-képzések terén, segítünk eligazodni a változásokon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A vagy B kategóriás jogosítványt szereznétek, vagy csak szeretnétek felfrissíteni KRESZ-tudásotokat?  Tovább »

Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár a Somogy megyei Csurgón a Nyitott Tanulási Központ...  Tovább »

Bérügyintézői, motorfűrész-kezelői és csatorna-karbantartói tanfolyamot is végezhettek az Újra tanulok!  Tovább »

Milyen változások előtt áll a felnőttképzés? Hány képzés szűnik meg szeptembertől az új OKJ miatt?  Tovább »

2013 januárjától bárki bekapcsolódhat az Edinburgh University új online képzéseibe.  Tovább »

Nagy-Britanniában jogi asszisztensi vagy sportújságírói képzettséget is szerezhetsz anélkül, hogy egy fillért fizetned...  Tovább »

Bár az online tanfolyamok elvégzéséért nem jár diploma, az online kurzusokon sok hasznos információhoz juthatsz.  Tovább »

San Francisco legújabb egyetemén nincsenek fizetett tanárok, érdemjegyek, hivatalos tananyag, akkreditált kurzusok, és ami a legfontosabb: nincs...  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X