Érettségi-felvételi Eduline

Ennyi hallgatót vehetnek fel a legnépszerűbb műszaki és informatikai képzésekre

Elolvasom

Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, benne a szakokra lebontott kapacitásszámokkal. A tavalyi legnépszerűbbek közül a műszaki és informatikai szakokon férőhelyeket határoztak meg: ezekre idén is felvehetnek annyi hallgatót az egyetemek és főiskolák, mint 2012-ben. Íme, a számok a nappali képzésen.

Érettségi-felvételi Eduline

Ennyien kerülhetnek be a budapesti egyetemekre, főiskolákra

Elolvasom

Megjelent a 2013-as felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, amely az egyetemek és főiskolák, valamint az alap-, osztatlan és mesterszakok, illetve a felsőoktatási szakképzések végleges kapacitásszámait tartalmazza. Több intézménynél változtak az adatok a decemberben megjelent tájékoztatóban található számokhoz képest. Összegyűjtöttük, hány főt vehetnek fel a budapesti egyetemek, főiskolák.

Érettségi-felvételi Eduline

Itt a végleges lista: ennyi diákot vehetnek fel a vidéki egyetemek 2013-ban

Elolvasom

Nyilvánosságra hozták a 2013-as felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítését - benne az egyetemek és főiskolák, valamint az alap-, osztatlan és mesterszakok, illetve a felsőoktatási szakképzések kapacitásszámaival. Az adatok nem minden intézménynél egyeznek azzal, amit a tájékoztató decemberi verziója tartalmazott. Íme, a végleges számok a vidéki egyetemeken.