Tegnap véget ért a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételi időszak első része, azonban itt még nem ér véget a jelentkezés.  Tovább »

A felvételihez kötelező az ügyfélkapu regisztráció, vagy anélkül is lehet jelentkezni és hitelesíteni a jelentkezést?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nagyon sok mindenre kell figyelni a felvételi jelentkezés során, többek között arra, hogy nem elég csak megjelölni a szakokat, attól a jelentkezés...  Tovább »

Február 20-ig lehet hitelesíteni az e-felvételi rendszerében leadott felsőoktatási felvételi kérelmeket.  Tovább »

hirdetés

Az Oktatási Hivatalnál elhárították a hibát, ismét lehet hitelesíteni az Ügyfélkapun keresztül.  Tovább »

A Felvi szerint sokan teszik fel a címben szereplő kérdést, ezért érdemes tisztázni.  Tovább »

Mi az az ügyfélkapu, és hogyan lehet a leggyorsabban hitelesíteni az online jelentkezési lapot?  Tovább »

Hétfőn, február 23-án jár le a határidő, eddig kell hitelesítenie a felvételi lapokat azoknak, akik jelentkeztek a szeptemberben induló...  Tovább »

Hétfőig hitelesíthetik az e-felvételi jelentkezésüket azok, akik szeptemberben szeretnék elkezdeni az egyetemet, főiskolát.  Tovább »

Február 23-ig hitelesíthetnek azok, akik jelentkeztek a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.  Tovább »

Mi az az ügyfélkapu, és hogyan lehet a leggyorsabban hitelesíteni az online jelentkezési lapot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma éjfélig lehet hitelesíteni a 2012-es e-felvételit – aki kihagyja ezt a lépést, annak a jelentkezése érvénytelen lesz.  Tovább »

Nem működik az e-felvételi? Nem tudjátok, milyen bizonyítványmásolatokat kell csatolni a jelentkezési laphoz?  Tovább »

Való igaz, hogy az e-felvételizők is február 16-án éjfélig rögzíthették jelentkezési adataikat az e-felvételi rendszerében, azonban a jelentkezési...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X