szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem taníthat tovább az óvodában, mert az egyik gyereknek rémálmai voltak tőle.

A tanár megjelenése talán kicsit szokatlan. Az óvóbácsi egész testét, az arcát és nyelvét tetoválások borítják, sőt még a szemét is feketére festette.

A 35 éves Sylvain Helaine, azaz más néven Freaky Hoody a Reutersnek azt mondta, elveszített egy óvodai állást, miután egy szülő panaszkodott az oktatási hivatalnál, hogy úgy megrémisztette a 3 éves fiát -akit amúgy nem tanított -, hogy rosszakat álmodott.

'Scary' tattoos cost French kindergarten teacher job | Reuters Video

A schoolteacher whose body, face and tongue are covered in tattoos and who has had the whites of his eyes surgically turned black said he was prevented from teaching at a French kindergarten after a parent complained he scared their child. Edward Baran reports.

A férfi – aki szerint a döntés eléggé szomorú – a megegyezés értelmében így is taníthat, de csak hat évnél idősebb gyerekeket.

"Mindenki felkészült" - mi vár a diákokra és a tanárokra október 1-től?

A szeptemberi adatok és tapasztalatok után újabb elemekkel bővülve indul el a következő hónap. A szigorított szabályok mellett, kiegészült a javaslatcsomag és kötelező lesz a lázmérés az iskolába lépés előtt. Mi lesz október 1-től az iskolákban? Összefoglaltuk.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!