szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

"Engedj ki minket!", "Segíts nekünk! Küldj sört!", "Covid Instragram party?" - ez csak néhány üzenet azok közül, amelyeket post it-ekből ragasztottak ki az egyetemisták az ablakaikra, miután a koronavírus miatt kénytelenek voltak karanténba vonulni.

Az Egyesült Királyságban is több olyan egyetem van, ahol a koronavírus miatt karanténba kellett vonulniuk a diákoknak. Néhányan azonban úgy döntöttek, humorral vészelik át a kialakult helyzetet, és cetlikkel, post it-ekkel és kis táblácskákkal üzennek a külvilágnak - írja a BBC.

null

null

null

null

Többek között a Manchester Metropolitan Egyetem és a Dundee Egyetem is azok közé tartozik, ahol az egyetemistákat a campuson tartják, miután kitört a járvány a hallgatók között. Az egyik diák a helyi rádiónak elmondta, hogy élelmiszert sem tudott szerezni. Teljesen be vannak zárva, még sétálni sem mehetnek ki. Csak orvosi vészhelyzet esetén hagyhatják el a szállásukat.

null

null

null

null

Az Egyesült Királyságban egyébként eddig nagyjából 40 egyetemen jelent meg a koronavírus, ami azt jelenti, hogy több ezer hallgatónak kell izolálódnia.

A tanár, aki rajzfilmhősökkel készít közös fotókat

Samuel MB, aki színész, művész és tanár is, imádja a Disney-filmeket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!