szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A hatéves John Oliver Zippay három éven át küzdött leukémiával, december végén pedig megkapta az utolsó kemoterápiás kezelését is. A hosszú harc után amikor a kisfiú év elején bement ohiói iskolájába, megható fogadtatásában volt része, amit videón is rögzítettek.

A Yahoo számolt be arról a felvételről, amin a hatéves John Oliver Zippay fogadják az iskolájában, miután három hosszú év után sikeresen leküzdötte a rákot. A megható videón a diákok és a tanárok a folyosón felsorakozva, ujjongva köszöntötték, tapsoltak, és pacsiztak vele. Egy hatalmas táblán is gratuláltak neki, amit mindenki aláírt.

Megan Zippay

Help John Oliver FIGHT Leukemia has 698 members. On November 1st, 2016 John Oliver Zippay was diagnosed with Acute Lymphoblastic Leukemia-ALL for short....

A kisfiú számára azonban az utolsó kemoterápiás kezeléssel csak a küzdelem egyik szakasza zárult le. Mostantól havonta kontrollra kell járnia, hogy biztosak lehessenek gyógyulásában.

Jutalom kuponok: mindenkinek szüksége lenne ilyen tanárokra

Milyen jó lenne, ha évente egyszer-egyszer szemet hunynának a tanárok a késés vagy a hiányzó házi feladatok felett. El tudnátok viselni, ha egy rossz napotokon mentességet élveznétek a felelés vagy röpdolgozat alól? Esetleg lenne plusz 5 pontotok, amit bármelyik dolgozatnál felhasználhatnátok a tanév során?

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.