szerző:
Eduline

Ti hogy álltok az angollal? Közeli tervben van egy nyelvvizsga vagy éppen felfrissíteni szeretnétek a már egyszer meglévő tudásotokat? Segítünk ebben.

©

Kezdő és újrakezdő angolosoknak

Hogyan lehet a passzív nyelvtudást aktiválni? Ez az online kurzus nyelvi módszertani képzést biztosít azok számára, akik motivált és magabiztos nyelvhasználók akarnak lenni.

Trükkös szópárok

Sokszor nem tudjátok, hogy az angolban mikor kell használni a job vagy éppen a work kifejezést? Irritated vagy irritable és még sorolhatnánk. Ez az ingyenes kurzus helyreigazít benneteket.

Szenvedő szerkezet

Nagy fejtörést okoz az angolban a szenvedő szerkezet? Lépd át az akadályokat, és gyakorold be a nyelvtant ennek az online kurzusnak a segítségével.

Így kerülhettek ki a nyelvtanulás zsákutcájából: online kurzusajánló

Tanultatok angolul, de nyelvvizsgát nem csináltatok, most mégis szeretnétek vagy legalább felfrissítenétek tudásotokat? Online nyelvoktató-kurzusokat ajánlunk nektek. Az Eduline online tanfolyamai között számos olyan kurzust találhattok, amelyek segítségeketre lehet a tanulásban. Most a nyelvoktató-kurzusok közül ajánlunk néhányat. Először érdemes átgondolni, hogyan is álljatok neki a tanulásnak.