szerző:
Eduline

Tanultatok angolul, de nyelvvizsgát nem csináltatok, most mégis szeretnétek vagy legalább felfrissítenétek tudásotokat? Online nyelvoktató-kurzusokat ajánlunk nektek.

©

Az Eduline online tanfolyamai között számos olyan kurzust találhattok, amelyek segítségeketre lehet a tanulásban. Most a nyelvoktató-kurzusok közül ajánlunk néhányat.

Először érdemes átgondolni, hogyan is álljatok neki a tanulásnak. Ha többször kerültetek már zsákutcába, ez az ingyenes kurzus megoldást mutat gyakorlatias módszerekkel.

ÍGY ANGOLOZZ: 7 Sikerangol Tipp

Online képzés célja: Kivezető utat mutatni annak a rengeteg embernek, akik téves és hatástalan módszereket használnak, amikor nyelvet tanulnak. Ez az ingyenes minikurzus a tipikus zsákutcába vivő tévutak helyett ad gyakorlatias megoldásokat. | | Idegennyelv-tanulás , Kiemelt képzések

Ezután jöhet a tanulás: sajátítsátok el az angol nyelv egyik leggyakoribb nyelvi szerkezetét, a szenvedő szerkezetet, vagy fejlesszétek a szókincsetek szópiramis-gyakorlatokkal.

A következő tananyag pedig 40 záró gyakorlatot, és a hozzájuk tartozó prezentációkat és szókincs-gyakorlatokat tartalmazza. Ezek a gyakorlatok szisztematikusan vannak egymásra építve, hogy egy kezdő számára biztonsággal tanulható legyen.A teljes videó- és hanganyag angol nyelvű. A célja az, hogy az angolt képesek legyetek megérteni anélkül, hogy fordítanátok - ezért ez az online tananyag egy magyaroknak készített valódi megoldás.

Angol nyelvi gyakorlatok 1.

Online képzés célja: Lefektetni az angol nyelv alapjait és biztosítani az alap szókincset. | | Idegennyelv-tanulás

Jönnek az ingyenes nyelvtanfolyamok: megvannak a részletek

Szeptemberben indulnak a Diplomamentő II program ingyenes nyelvtanfolyamai. Összeszedtük a legfontosabb infókat a programról. Milyen nyelvtanfolyamokra lehet jelentkezni? Angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvi képzésekre lehet jelentkezni, legalább B2-es szintűre. De a program a szakmai nyelvvizsga megszerzését is támogatja, több egyetemi-főiskolai szakon ugyanis ez a diplomaszerzés feltétele.