szerző:
Eduline

Nyelvvizsgára készültök, de szükségetek lenne még egy kis plusz gyakorlásra? Most azokat az oldalakat gyűjtöttük össze nektek, ahol ingyenesen letölthető mintafeladatokat találtok a különböző nyelvvizsgákhoz.

©

Ha az Euroexam angol vagy német nyelvvizsgáinak egyikére jelentkeztetek, itt találjátok a letölthető feladatlapokat, hanganyagokat és megoldókulcsokat. 

Ha ECL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok tesztmintákat, amelyeket online ki is tölthettek. Ha nem megy, megnézhetitek a megoldást, illetve az éltékelést is. A legfontosabb tudnivalókat az ECL nyelvvizsgáiról itt olvashatjátok.

A Corvinus nyelvvizsgájához itt találtok mintafeladatokat és megoldásokat.

A TELC nyelvvizsgáira való felkészüléshez innen tölthetitek le a mintafeladatsorokat - megoldásokkal -, illetve a hanganyagokat. Egy konkrét gyakorló feladatsort itt nézhettek meg.

©

A BME nyelvvizsgáihoz itt találtok segédanyagokat: letölthetitek a feladatsorokat, a hanganyagokat és a megoldásokat, illetve azoknak a témáknak a listáját is, amelyek a szóbeli vizsgán előfordulhatnak. 

Ha az ELTE Origo nyelvvizsgájára készültök, akkor itt oldhattok meg pár gyakorló feladatsort.

Ha TOEFL-nyelvvizsgára készültök, itt találtok mintafeladatokat, korábbi teszteket pedig innen tölthettek le - a megoldásokat a dokumentumok végén találjátok. 

Ha a British Council IELTS nyelvvizsgájára jelentkeztetek, gyakorlófeladatokat itt találtok, a Road to IELTS program tesztverziójával pedig online oldhattok meg különböző feladatokat és teljes teszteket, a megoldókulccsal ellenőrizhetitek is magatokat. Ha már befizettétek a vizsgadíjat, a központban kaptok egy hozzáférési kódot: ezzel regisztrálhattok is az oldalon, amely így nyomon követi a fejlődéseteket.

Most kideríthetitek, milyen szinten van a nyelvtudásotok: teszteljétek magatokat

A Diplomamentő II. programhoz kapcsolódva az Euroexam előzetes szintfelmérő tesztet hozott létre, ami megmutatja, hogy jelenleg hol tart a nyelvtudásotok. Érdemes kipróbálni. Ahogy azt már korábban megírtuk, hétfőtől lehet jelentkezni a Diplomamentő II. programjára. Ehhez kapcsolódva az Euroexam szintfelmérő tesztet ajánl annak érdekében, hogy időben felmérjétek és lássátok, hogy milyen szinten vagytok jelenleg.