szerző:
Eduline

A világ legnépszerűbb nyelvtanító alkalmazásának memóriajátéka eddig csak mobilon volt elérhető, de most már böngészőben is lehet vele ingyen angolul tanulni

©

 A Magyarországon is nagyon népszerű ingyenes nyelvtanító alkalmazás, a Duolingo tavaly kapott egy memóriakártyás változatot (Tinycards), hogy játékos módon is lehessen tanulni angolul. Ez eddig csak mobilon volt elérhető, de a szintén ingyenes szolgáltatás most már böngészőből is elérhető.

©

A használat is egyszerű, csak a Tinycards oldalára kell kattintani, majd egy 3 lépéses bejelentkezés után (két alapvető kérdést tesznek fel, arra kíváncsiak, hogy milyen szinten állunk angolból), kijelölni a főbb témák közül a kedvenceinket, és kezdődhet is a játékos nyelvtanulás.

Otthonról tanulnátok nyelveket? Ezt az ingyenes alkalmazást érdemes kipróbálnotok

Nehezen mennek a szavak, ezért szükségetek lenne egy kis szókincsbővítésre? Ha angolul tanultok, ez az ingyenes alkalmazás a hasznotokra lehet. Memrise A Memrise milliók kedvence, ez az alkalmazás tökéletes például szavak, kifejezések, vissza-visszatérő mondatok tanulására - kissé szájbarágós, de lealább hatékony.