szerző:
Eduline

Új szolgáltatással rukkolt elő a világ legnépszerűbb nyelvtanuló platformja, a Duolingo: családtagok, barátok, ismerősök csoportokat hozhatnak létre, és egymást segítve/egymással versenyezve tanulhatnak idegen nyelveket. A Duolingo Language Clubot már az alkalmazás 1,7 millió magyar felhasználója is kipróbálhatja.

A Duolingo “klubokban”  - amelyek már elérhetők az alkalmazáson belül - a tagok láthatják egymás eredményeit, előrehaladását, így egymást motiválják.

A “Duolingo Clubs” elérhető az alkamazás legfrissebb verziójában iPhone-ra és iPad-re (Duolingo iOS app), illetve androidos készülékekre (Duolingo Android app) azok számára, akik angolul, spanyolul, portugálul, franciául, németül, olaszul, oroszul, hollandul, ukránul, törökül, koreaiul, kínaiul, japánul, vietnámiul, románul, görögül, csehül, legyelül, indonéz és thai nyelven tanulnak. Sőt, a magyarul tanulók is használhatják.

Jelenleg a Duolingót - amely ingyenes - 1,7 millió magyar használja, ami háromszoros növekedés az elmúlt évhez viszonyítva. Több mint 201 ezer külföldi kezdett el magyarul tanulni az alkalmazás segítségével.