szerző:
Eduline

Alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára készültök, de még nem választottátok ki, melyik vizsgaközpontban jelentkezzetek rá? Nézzétek meg, vajon a TELC vizsgáján átmennétek-e.

©

TELC nyelvvizsgát tizenegy nyelvből hat szinten (A1-C2) tehettek, Magyarországon összesen 60 vizsgahelyen. Angol és német nyelvből az alap- (B1), közép- (B2) és felsőfokú (C1) vizsga államilag akkreditált, az A2-es szintű, illetve a francia, olasz, orosz, spanyol és török nyelvből tett vizsgát pedig honosíthatjátok.

A TELC honlapján ebből a hét nyelvből találtok mintafeladatokat - a válaszokat az Answer Sheeten kell megadnotok. Az angol és német, államilag elismert nyelvvizsgák mintafeladatsorai az olvasott szöveg értése, nyelvhelyesség, hallott szöveg értése és íráskészség részeket tartalmazzák alap-, közép- és felsőfokon - az éles vizsgán ez a beszédkészség résszel egészül ki. Az értékelési útmutatóval megnézhetitek azt is, hány pontot szereztetek, és átmentetek-e volna a vizsgán. A középszintű angol vizsga feladatait itt találjátok.

Mintafeladatok nyelvvizsgára készülőknek

ELTE ITK - Rigó utcai nyelvvizsga

BME-nyelvvizsga

A Budapesti Corvinus Egyetem Nyelvvizsgaközpontja

City & Guilds Nemzetközi Angol Nyelvvizsgaközpont

Euroexam

ECL-nyelvvizsga

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!