szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Külföldre utaztok és szükségetek lenne egy jó szótárra? Hosszú út áll előtétek vagy a strandon lazítotok, de nem szeretnétek unatkozni? Mindeközben nyelvet is tanulnátok? Akkor ezt az alkalmazást muszáj kipróbálnotok.

Szívesen gyakorolnátok a már korábban tanult nyelvtant vagy bővítenétek a szókincseteket? Akkro az Angol nyelvű könyvek, jó döntés lehet.

Ebben az alkalmazásban rengeteg angol nyelvű párbeszédet, egyszerű szöveget és híres könyveket megtaláltok, amelyek olvasásával elüthetitek a hosszú utazási időt. Többek között olyan modern és klasszikus művek közül válogathattok, mint például a Harry Potter, A kis herceg, a Charlie és a csokigyár vagy éppen az Óz, a nagy varázsló.

Visszaigényelnétek a nyelvvizsga díját? Az egyéves határidőre figyeljetek

Szeretnétek visszaigényelni a sikeres nyelvvizsga díját? Van egy fontos szabály, amelyet nem szabad elfelejteni.

A szövegek eltérő összetettségűek, ezért teljesen kezdők és a haladó angolosok is bátran használhatják. Mindemellett az appban van egy beépített szótár, ami lehetővé teszi, hogy olvasás közben a számotokra ismeretlen szavakat egyből megnézzétek és memorizáljátok – így nem kell külön szótárban keresgélnetek.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.