szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Májustól ismét tehetnek TELC nyelvvizsgát a nyelvtanulók, májusban két időpontot is hirdetnek az angolul tanulóknak - olvasható a TELC oldalán.

A TELC oldalán közzétett tájékoztatás szerint augusztus végétől minden megyében, németből és angolból, B2-es és C1-es szinten is vizsgázhatnak majd a nyelvtanulók.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) október elején közölte a vizsgáztató és felkészítő tanárokkal, hogy a TELC frankfurti központja 2019. március 31-ig megszünteti a TIT-TELC vizsgarendszer magyarországi működését.

Zsakay Gábor, a TELC közép- és kelet-európai üzletfejlesztésért felelős vezetője novemberben az Eduline-nak úgy nyilatkozott, 2019 tavaszától saját képviselettel folytatják a vizsgáztatást.

Hol tehettek államilag elismert nyelvvizsgát? Itt kereshettek nyelvvizsgaközpontot

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, milyen nyelvvizsgaközpontok szerveznek államilag elismert írásbeliket és szóbeliket?

TELC-vizsgát tizenkilenc európai országban lehet tenni, tizenegy nyelvből több mint háromezer vizsgahelyen - Magyarországon is a legnépszerűbb vizsgarendszerek közé tartozik.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!