szerző:
Eduline/MTI
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Közzétette a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2018” pályázat díjazottjainak listáját az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A névsort a kormányzati oldalon, itt nézhetitek meg. A „Magyarország jó tanulója, jó sportolója” címet azok a diákok és hallgatók nyerhetik el, akik az előző tanévben kimagasló tanulmányi és sportteljesítményt nyújtottak.

Három kategóriában – 5-8. évfolyamosok, 9-13. évfolyamosok, nappali tagozatos alap-, mester- vagy osztatlan képzésen, felsőoktatási szakképzésen tanulók – lehetett pályázni.

Az elismerést olyan diákok kaphatják meg, akik - korcsoporttól függően – a 2017/2018-as tanévben 4,8-as, 4,7-es vagy 4-es átlagot értek el, emellett sportáguk országos bajnokságán, diákolimpiáján vagy nemzetközi versenyén a legjobb hatban végeztek.

Csütörtökig még pályázhattok erre az ösztöndíjra

Csütörtökig pályázhatnak az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) ösztöndíjaira az alap-, mester- és doktori képzésben részt vevő hallgatók, doktorjelöltek, fiatal oktatók és kutatók. A felsőoktatásba most belépő diákoknak szóló felhívásra pedig június 20-áig lehet jelentkezni - közölte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!