szerző:
Eduline

Lássuk, mit takar pontosan 2017 egyik legnépszerűbb egyetemi képzése. Mérnökinformatikus szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, miket tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek alatt? Most választ kaphattok a kérdéseitekre.

©

A képzés elvégzése után a hallgatók képesek lesznek információs rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére, valamint a rendszerek programjainak tervezésére, fejlesztésére - írja a hivatalos szakleírás a mérnökinformatikus képzésről.

Ezen a szakon elsajátíthatjátok az ezekhez szükséges gyakorlati módszereket, a szoftverfejlesztési metodikák alkalmazását, valamint a fejlesztési eszközök használatát. Le tudjátok majd modellezni az információs rendszereket, el tudjátok végezni a teljesítményi és megbízhatósági jellemzők szimulációs vizsgálatát. 

Kiknek ajánlott ez a szak?

Azoknak ajánlott a szak elsősorban, akik el akarnak mélyülni a számítógépes rendszerek világában és tudásukat a gazdasági életben kívánják kamatoztatni. Mindehhez az elkötelezettség, műszaki érdeklődés alapvető fontosságú, de a sikeresség előfeltétele a jó együttműködő és kommunikációs képesség, valamint elengedhetetlen a kiváló idegennyelv-tudás.

Ezt tanulhatjátok a legnépszerűbb alapszakon: több ezren jelentkeznek ide évről évre

Lássuk mit takar pontosan 2017 legnépszerűbb egyetemi képzése. Gazdálkodási és menedzsment szakra készültök, de nem tudjátok, pontosan hogyan is néz ki a képzés, miket tanultok majd, és milyen tudást szerezhettek meg a félévek alatt? Most választ kaphattok a kérdéseitekre.