szerző:
Eduline

Remek ösztöndíjat ajánlunk azoknak, akik szívesen tanulnának vagy kutatnának Franciaországban.

©

Mesterképzésen tanuló vagy valamely mérnökképzésen utolsó éves hallgatók 1-10 hónap közötti időtartamra nyerhetik el a Campus France ösztöndíjat Franciaorszába a 2019/2020-as tanévre.

Az ösztöndíjas hallgató nettó 767 euró, közel 250 ezer forintnak megfelelő ösztöndíjban részesül majd havonta. Ezenkívül lehet pályázni kiegészítő támogatásokra.

Jelentkezési határidő: 2019. február 28. A kiválasztási folyamat három szakaszból áll, amelynek része egy motivációs beszélgetés is. Bővebb infókat a jelentkezésről itt találtok. Akiket pedig a doktori ösztöndíjak érdekelnének, itt olvashatnak az egyébként hasonló feltételekről.

Így tanulhattok az Egyesült Államokban vagy Németországban ösztöndíjasként

Külföldön szeretnétek tanulni vagy kutatni, de ehhez némi anyagi támogatásra is szükségetek lenne? Mutatunk négy olyan ösztöndíjprogramot, amelyre érdemes pályázni. Amerikai ösztöndíj magyar középiskolásoknak Egyéves amerikai ösztöndíjra pályázhatnak magyar középiskolások, a programot az Egyesült Államok kormánya finanszírozza. A 2019-2020-as tanévre október 31-e a jelentkezési határidő. További információt itt találtok.