szerző:
Eduline

Egy amerikai egyetem közismert hallgatója tűnt el még múlt pénteken, majd komoly sérülésekkel találtak rá. A fiú életét a modern technikának, és persze kitartó barátainak köszönheti.

©

Jimmy Hubert a Georgia Tech egyik diákszövetségének alelnöke, és péntek este nyom nélkül tűnt el Atlantában. Miután szombat reggel sem tudott senki a hollétéről, az okostelefonját próbálták lenyomozni GPS-koordináták segítségével. Csakhogy éjszaka lemerült a fiú telefonja, így csak egy darabig rögzítette a telefon az útvonalat.

Az utolsó, telefonja által hagyott nyomon indultak el keresni barátai, miközben édesanyja a Facebookon kért segítséget. A barátai egy képet is közöltek róla az Imguron „hozzátok haza Jimmy-t” címmel. A fiú eltűnésének híre így akár ezrekhez is eljuthatott néhány órán belül.

Egész hétvégén terjedtek a posztok a közösségi oldalakon a fiú eltűnéséről, mire hétfő reggel Jimmy édesanyja végre kiposztolta, hogy meglett a fia. Jimmyt egy vasúti töltésen találták meg, édesanyja szerint megverték, súlyos sérüléseket szerzett és kihűlt. Egyik barátja bukkant rá, aki a GPS-jelek segítségével tájolta be a fiú utolsó ismert tartózkodási helyét.

Jimmy édesanyja a Facebookon köszönte meg a sok segítséget. Fia állapotáról is itt tájékoztatta azokat, akik aggódtak érte.