szerző:
Eduline

Lehet, hogy vannak űrlények?

Molnár Zoltán visszatérő olvasónk, rendszeresen büszkén számol be nekünk a sikeres eredményeiről. Ezúttal nem csak nekünk, de az Indexnek is tolmácsolta, hogy a most lezárt vizsgaidőszak végére 87 kreditet szerzett.

A félévente ajánlott kreditmennyiség mindenhol 30 kredit, kétfélév alatt teljesítendő minimumpedig 36. Ebből is érzékelhető, hogy milyen nagy szó a teljesítménye.

Zoltánunk egyébként a Debreceni Egyetem gazdálkodás és menedzsment MBA képzésén jött össze, ami megint egy másik síkra helyezi az eredményt.

A portálnak képeken mellékelte a Neptunját biznyítékként. Bár csak pont az nem látszik rajta, hogy sikerült a vizsga, ezt megelőlegezte neki a portál:

https://app.embed.ly/organization/hvghu/embed/http%3A%2F%2Findex.hu%2Fmindekozben%2Fposzt%2F2017%2F02%2F06%2Fneptun%2F%23

Vigyázz! Idén már könnyebben elveszítheted az állami ösztöndíjad

Megemelték a kötelezően teljesítendő kreditek számát a felsőoktatásban, aki nem figyel, az fizethet. Még 2015 nyarán egy sor módosítást fogadtak el a felsőoktatási törvényben, melynek részeként a jövőben két egymást követő aktív félévre vonatkozóan nem 15-15, hanem 18-18 kreditet kell minimálisan teljesítenie a hallgatóknak, hogy megőrizzék államilag finanszírozott státuszukat.