szerző:
Eduline

Máshol tanultok szeptembertől, de korábban már jogosultak voltatok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Ezt kell tennetek, ha intézményt váltottatok.

©

Ha egész évre jogosultak vagytok a Bursa Hungarica ösztöndíjra, de szeptembertől már máshol tanultok, a következőt kell tennetek.

Az EPER-Bursa rendszer a Beadott pályázatok menüpontnál ki kell jelölni az aktuális pályázatot (az erre az évre vonatkozót), majd a kijelölés után az Intézményváltásra kell kattintani. Ekkor letöltötök egy intézményváltó űrlapot, amit kitöltés és véglegesítés kinyomtatva postáznotok kell a papíron található címre.

Ez főleg az alapképzésen már végző és mesterképzést kezdő hallgatókat vagy éppen a középiskolában végző és egyetemet elkezdő hallgatókat érinti, de azok akik más okból kifolyólag váltottak intézményt, vállalniuk kell, hogy lehet, hogy visszatérítik velük az eddig megkapott összeget.

Ha eddig még nem pályáztatok, de szeretnétek, itt olvashattok el mindent a feltételekről.

Már kiírták a pályázatot, erre az ösztöndíjra elsőévesek is jeletkezhetnek

Most kezditek az egyetemet és szeretnétek egy kis támogatást? Mit kell tennetek és meddig pályázhattok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Itt a válasz: Mi is ez az ösztöndíj? Az ösztöndíjprogram célja a hátrányos helyzetű hallgatók tanulmányainak támogatása, az ösztöndíjat a települési, illetve a megyei önkormányzat, valamint az adott egyetem, főiskola biztosítja.